Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKażdy poniedziałek to początek nowych wyzwań kulinarnych, które rzucają sobie uczestnicy programu "Ugotowani". Tym razem spotykamy się w Zielonej Górze.
Cztery kolejne kolacje odbędą się w Zielonej Górze. Pierwsza kolacja będzie kulinarną podróżą na Wileńszczyznę. Przygotuje ją Justyna Grzybowska, która w ramach odskoczni od codziennych obowiązków lubi fotografować. Chętnie również przebywa na swojej działce, będącej dla niej namiastką wymarzonego gospodarstwa. Gdy spotkają się u niej wszyscy uczestnicy programu, dowiedzą się między innymi jak wyglądało dzieciństwo Adama Mickiewicza.
Zapraszamy zatem już dziś o 20.50 do TVN.
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej