Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKażdy poniedziałek to początek nowych wyzwań kulinarnych, które rzucają sobie uczestnicy programu "Ugotowani". Tym razem spotykamy się w Zielonej Górze.
Cztery kolejne kolacje odbędą się w Zielonej Górze. Pierwsza kolacja będzie kulinarną podróżą na Wileńszczyznę. Przygotuje ją Justyna Grzybowska, która w ramach odskoczni od codziennych obowiązków lubi fotografować. Chętnie również przebywa na swojej działce, będącej dla niej namiastką wymarzonego gospodarstwa. Gdy spotkają się u niej wszyscy uczestnicy programu, dowiedzą się między innymi jak wyglądało dzieciństwo Adama Mickiewicza.
Zapraszamy zatem już dziś o 20.50 do TVN.
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej