Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPiąty odcinek "Ugotowanych" jak zawsze pełen będzie emocji. Tym razem z czwórką uczestników gotujemy w Warszawie.
Zobaczcie, kto tym razem odważył się stanąć do walki o 5 000 zł.
Poznamy w odcinku charyzmatyczną projektantkę i właścicielkę własnej marki odzieżowej, myśliwego, który ma swoją piekarnię; trenerkę myślenia wizualnego oraz informatyka. Sprawdźcie co ugotują dla swoich gości.
W odcinku warszawskim poznamy przepisy na takie dania jak: „Brązowy kwadrat słońcem zabarwiony” z cytrynowym akcentem, aromatyczny „Zapach Wietnamu”, „Czosnkowy paluch boży” ze szczyptą Prowansji oraz granatowe „Puchowe etole”.
Piąty odcinek Ugotowanych już 30 marca w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej