Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejPiąty odcinek "Ugotowanych" jak zawsze pełen będzie emocji. Tym razem z czwórką uczestników gotujemy w Warszawie.
Zobaczcie, kto tym razem odważył się stanąć do walki o 5 000 zł.
Poznamy w odcinku charyzmatyczną projektantkę i właścicielkę własnej marki odzieżowej, myśliwego, który ma swoją piekarnię; trenerkę myślenia wizualnego oraz informatyka. Sprawdźcie co ugotują dla swoich gości.
W odcinku warszawskim poznamy przepisy na takie dania jak: „Brązowy kwadrat słońcem zabarwiony” z cytrynowym akcentem, aromatyczny „Zapach Wietnamu”, „Czosnkowy paluch boży” ze szczyptą Prowansji oraz granatowe „Puchowe etole”.
Piąty odcinek Ugotowanych już 30 marca w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej