Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPodczas czterech kolacji spróbują pokazać się od jak najlepszej strony. Będzie im zależało na tym, by zdobyć sympatię oraz uznanie swoich gości zarówno na polu kulinarnym jak i towarzyskim. W programie poznamy takie przepisy na "Lazurowego bakłażana”, „Mniam czerwono-bordowo-zielone”, „Szczęki” oraz „Utarte na żółto wspomnienie”. Kto tym razem wykaże się talentem zarówno kulinarnym, jak i towarzyskim? Czyje dania sprostają wysokim wymaganiom uczestników i zasłużą na miano najlepszej spośród czterech kolacji? Kto zgarnie główną nagrodę?
Siódmy odcinek "Ugotowanych" już 20 października, w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej