Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejW dziesiątym odcinku "Ugotowanych" zobaczymy mieszkańców z Radomia! Gotować dla nas będzie fotoreporterka gazety codziennej, właścicielka gabinetu kosmetycznego, dyrektor sprzedaży i marketingu oraz właściciel salonu fryzjerskiego.
Jak im się to uda? Czy zaskoczą kolacją według własnego pomysłu? Zobaczymy doskonale przyrządzoną polędwicę Wellington, aromatyczne i pikantne warzywne danie, intrygujące "brazylijskie perły w mango" oraz tajemniczą potrawę „Pigi à la Polonia”.
Kto tym razem zgarnie główną nagrodę? Dowiemy się już w niedzielę - o godz. 18.00 w TVN
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej