Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW dziesiątym odcinku "Ugotowanych" zobaczymy mieszkańców z Radomia! Gotować dla nas będzie fotoreporterka gazety codziennej, właścicielka gabinetu kosmetycznego, dyrektor sprzedaży i marketingu oraz właściciel salonu fryzjerskiego.
Jak im się to uda? Czy zaskoczą kolacją według własnego pomysłu? Zobaczymy doskonale przyrządzoną polędwicę Wellington, aromatyczne i pikantne warzywne danie, intrygujące "brazylijskie perły w mango" oraz tajemniczą potrawę „Pigi à la Polonia”.
Kto tym razem zgarnie główną nagrodę? Dowiemy się już w niedzielę - o godz. 18.00 w TVN
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej