Aktualności

„Ugotowani” po wrocławsku

Tym razem w „Ugotowanych” wrocławskie zmagania kulinarne. Na talerzach pojawią się między innymi krem pomarańczowy pachnący imbirem, leśny kurczak w sosie grzybowym i kaczka w miodzie z akcentem truflowym. Zapowiada się smakowicie!

We Wrocławiu o tytuł najlepszej kolacji będą walczyć:

Aleksandra Gancewska-Chytroń – redaktorka wrocławskiego wydawnictwa. Zajmuje się czasopismami o tematyce kobiecej i dziecięcej. Uwielbia torty w stylu angielskim.

Piotr Sonnenberg – prowadzący gospodarstwo agroturystyczne wokalista kapeli hardrockowej.

Elżbieta Musiał – z pasji i zawodu florystyka.

Jarosław Bienias – manager firmy, która zajmuje się techniką montażu elementów budowlanych. W wolnych chwilach bloger realizujący się w tematyce relacji damsko-męskich.

Kto przygotuje najciekawszą kolację i zapewni najbardziej oryginale atrakcje gościom? Zapraszamy do oglądania „Ugotowanych” w każdą niedzielę o 18.00 w TVN.

Więcej na www.DoradcaSmaku.pl

Więcej aktualności

Zarządzaj plikami cookies