Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejTen tydzień należy do Ugotowanych w Warszawie. Na czterech kolacjach spotkają się miłośnicy gotowania o skrajnie różnych zainteresowaniach. Co się wydarzy podczas kolacji i kto wygra 5000 zł?
Na czterech wyjątkowych kolacjach, specjalnie przygotowanych zgodnie z osobistymi zainteresowaniami spotkają się mieszkańcy Warszawy. Jak zwykle, także i tym razem spotkamy się z prawdziwą mieszanką wybuchową charakterów. Gotować będą:
Anna Jerka – zawodowo zajmująca się poprawianiem urody w gabinecie medycyny estetycznej.
Małgorzata Mikulik – właścicielka agencji eventowej.
Jan Jakubowski – obieżyświat. Urodzony w Finlandii i wychowany w RPA z pewnością będzie miał sporo do powiedzenia pod względem różnic kulturowych w kulinariach.
Jacek Szawioła – fryzjer. Człowiek pewny siebie i nie uznający kompromisów.
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku na „Ugotowanych”, godz. 20.50 i niedziela, godz. 17.00.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej