Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejWarszawa przyciąga bardzo oryginalne osobowości, czego dowiedzie również i tym razem kolejny odcinek „Ugotowanych”. O główną nagrodę zażarcie będą walczyć Dorota Puchalska – dziennikarka – PR-owiec, Anna Wojczuk – z wykształcenia specjalistka ds. turystyki i rekreacji, a na co dzień barmanka, Tomasz Krupa - nauczyciel emisji głosu, który swoim hobby uczynił przedłużanie włosów… oraz Marcin Łakomy – rehabilitant – scenograf.
Więcej szczegółów na www.DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej