Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejW kolejnym tygodniu Ugotowanych poznamy uczestników z Mazur. Jako pierwszą poznamy specjalistkę od marketingu pracującą w jednym z mazurskich hoteli.
Lubi jeździć konno i spędzać czas na łonie natury. Wie co to rodzinne ucztowanie, ponieważ wychowywała się jako jedna z siódemki rodzeństwa.
Na kolacji u Marysi dowiemy się, jak Kaszubi bawią się w podchody, kto nie boi się chłodzić czerwonego wina oraz kto nie mógłby zostać pierwszym oficerem.
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku, godz. 20.50 i niedziela, godz. 18.00.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej