Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW kolejnym tygodniu Ugotowanych poznamy uczestników z Mazur. Jako pierwszą poznamy specjalistkę od marketingu pracującą w jednym z mazurskich hoteli.
Lubi jeździć konno i spędzać czas na łonie natury. Wie co to rodzinne ucztowanie, ponieważ wychowywała się jako jedna z siódemki rodzeństwa.
Na kolacji u Marysi dowiemy się, jak Kaszubi bawią się w podchody, kto nie boi się chłodzić czerwonego wina oraz kto nie mógłby zostać pierwszym oficerem.
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku, godz. 20.50 i niedziela, godz. 18.00.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej