Sztuka mielenia przypraw
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejProgram „Kuchenne rewolucje" jest już znany i lubiany. Pierwszy sezon podbił serca kilku milionów Polaków. A kolejny rozpoczął się równie emocjonująco.
Wszyscy z zainteresowanie zaglądają do kuchni od zaplecza. To miejsce, niedostępne dla gości restauracyjnych, jest szczególnie interesujące. Jak pokazał program dzieje tam wiele złego i dobrego, bywa wesoło, ale też leją się łzy.
Tym razem Magda Geissler zawitała do pięknego Lublina, gdzie ratowała amerykańską restaurację - Jeszburger. „Kuchenne rewolucje" przebiegały sprawnie, a współpraca, jak się wydawało, układała się pomyślnie.
Nikt nie spodziewał się, że powrót Magdy Gessler po kilku tygodniach okaże się gwoździem do trumny odwiedzonej restauracji. Znana restauratorka została poczęstowana zepsutym mięsem! „To nie jest moja rewolucja, ja się pod tym nie podpisuję" - takimi słowami restauratorka zakończyła program.
Co będzie z Jeszburgerem? W internecie i prasie lokalnej wrze... A wystarczyło wykorzystać szansę, jaką daje ten program.
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcejSprawdź, jakie przyprawy stosować do tradycyjnych, polskich zup i nie tylko!
czytaj więcej