Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejProgram „Kuchenne rewolucje" jest już znany i lubiany. Pierwszy sezon podbił serca kilku milionów Polaków. A kolejny rozpoczął się równie emocjonująco.
Wszyscy z zainteresowanie zaglądają do kuchni od zaplecza. To miejsce, niedostępne dla gości restauracyjnych, jest szczególnie interesujące. Jak pokazał program dzieje tam wiele złego i dobrego, bywa wesoło, ale też leją się łzy.
Tym razem Magda Geissler zawitała do pięknego Lublina, gdzie ratowała amerykańską restaurację - Jeszburger. „Kuchenne rewolucje" przebiegały sprawnie, a współpraca, jak się wydawało, układała się pomyślnie.
Nikt nie spodziewał się, że powrót Magdy Gessler po kilku tygodniach okaże się gwoździem do trumny odwiedzonej restauracji. Znana restauratorka została poczęstowana zepsutym mięsem! „To nie jest moja rewolucja, ja się pod tym nie podpisuję" - takimi słowami restauratorka zakończyła program.
Co będzie z Jeszburgerem? W internecie i prasie lokalnej wrze... A wystarczyło wykorzystać szansę, jaką daje ten program.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej