Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejWspólnymi siłami Sowa i Sylwia przygotowali niezwykle wyszukaną przystawkę - tatar z polędwicy ze strusia ze smażoną czerwoną papryką i marynowanymi patisonami, na anie główne - wątróbka gęsia podana na pierniku anyżowym z konfiturą figową, a całości dopełniał prosta zupa jarzynowa. Przepisy oraz fragment kulinarnego spotkania można znaleźć na stronie DD TVN.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej