Aktualności

Doradca Smaku VI: Bruschetta z awokado i sadzonym jajkiem, odc. 13

Bruschetta to przekąska pochodząca z Włoch. Jej podstawą jest ciepła grzanka, najczęściej podawana z oliwą, czosnkiem oraz świeżymi pomidorami z bazylią.

czytaj więcej

Doradca Smaku VI: Wiosenny omlet ze szparagami, odc. 12

Na słodko i wytrawnie - omlet to zawsze idealna propozycja na treściwe i pyszne śniadanie.

czytaj więcej

Doradca Smaku VI: Pieczone pierogi z wołowiną i dynią, odc. 11

Ruskie, z jagodami, z truskawkami, kapustą i grzybami albo z mięsem. Polacy po prostu uwielbiają pierogi - niezależnie od tego czy serwujemy je na słodko, czy wytrawnie.

czytaj więcej

Doradca Smaku VI: Kotlety ziemniaczane ze szpinakiem, odc. 10

Wydawałoby się, że ziemniak to takie banalne warzywo, ale tak naprawdę można z niego przygotować cuda. Może to być sałatka, zupa lub dodatek do dania głównego. Andrzej Polan przygotował dziś z ziemnia

czytaj więcej
Zarządzaj plikami cookies