Aktualności
“Blue Moon” w “Kuchennych rewolucjach”
W podziemiach niewielkiego miasta w województwie zachodniopomorskim skrywa się restauracja o enigmatycznej nazwie „Blue Moon”.
czytaj więcejDoradca Smaku V: Barszcz ukraiński ze smażonymi warzywami, odc. 20
Gdy aura za oknem nie sprzyja, warto przygotować obiad, który będzie rozgrzewający i bardzo sycący. W dzisiejszym odcinku Andrzej Polan zaprezentował barszcz ukraiński
czytaj więcejDoradca Smaku V: Szaszłyki z kurczaka z salsą mango, odc. 19
Kurczak jest jednym z najchętniej przyrządzanych mięs na obiad. W dzisiejszym programie Andrzej Polan przygotował szaszłyki drobiowe w duecie z soczystym mango.
czytaj więcejDoradca Smaku V: Ziemniaki zapiekane z kabanosem i papryką, odc. 18
W polskiej kuchni jest taki przysmak, który można jeść zarówno z kotletem schabowym jak i żeberkami.
czytaj więcej 
													 
													 
													