Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejJeśli Śląsk to i kuchnia regionalna. A może wręcz przeciwnie? Czym zaskoczą nas „Ugotowani” w tym tygodniu?
Przy wspólnym stole usiądą 4 ciekawe osobowości, które podzielą się swoimi pomysłami na kulinaria. Będą to Noemi Lech, która chętnie sięga w trakcie gotowania do swoich żydowskich korzeni, Grzegorz Konieczka – właściciel przenośnego planetarium, Edyta Włodarczyk, która pracuje w parku wodnym oraz Mariusz Schulz – miłośnik fotografii.
Zapraszamy na tydzień pełen kulinarnych wrażeń do TVN od poniedziałku do czwartku o 20:50 w TVN. Relacja ze wszystkich kolacji w niedzielę o 17.00.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej