Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejOd poniedziałku, 1 września na ekrany telewizorów powraca kolejny sezon programu kulinarnego „Przepis dnia", którego gospodarzem będzie Prymat i nowy kucharz - Marcin Budynek. Robert Sowa, prowadzący poprzednie edycje programu "Przepis Dnia" już wkrótce w kolejnych projektach z Prymatem.
Program kulinarny „Przepis dnia" to codzienna porcja ciekawych pomysłów na rozmaite potrawy z wykorzystaniem produktów marki Prymat, Kucharek i Smak. Program opiera się na krótkiej, 4 minutowej formule zachęcającej do samodzielnego gotowania. W trzeciej już edycji programu inspirować nas będą znane i cenione regionalne składniki. Na przykład tematem pierwszego odcinka będzie kuchnia kaszubska i dorsz, którego można przyrządzić w prosty sposób we własnym domu. W kolejnych odcinkach nie zabraknie pomysłów na smakowite potrawy mięsne, rybne i warzywne.
Prowadzący program, Marcin Budynek to nie tylko kucharz z szerokim doświadczeniem, ale także autor wielu artykułów i felietonów kulinarnych. Od wielu lat współpracuje z Telewizją Polską i programem "Kawa czy Herbata". Swoją pasję do gotowania odziedziczył po ojcu - wieloletnim szefie kuchni.
Zapraszamy do oglądania „Przepisu dnia" tuż przed głównym wydaniem „Wiadomości" w TVP1 .
Emisja programu: poniedziałek-piątek ok. 19:20, powtórka: poniedziałek-piątek ok. 12:40 .
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej