Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejUrsynów - gruziński lokal Gaumarjos
Liana i David wraz z synem i kuzynką prowadzą bardzo rodzinną, gruzińską restaurację. Powstanie tego miejsca to realizacja wspólnego marzenia pary artystów. Jednak chęć goszczenia innych wspaniałą kuchnią gruzińską i twarde realia rynku nie idą tak łatwo ze sobą w parze. Liana gotuje i zajmuje się prowadzeniem całej restauracji. To na niej spoczywa ogromny obowiązek promocji lokalu - a sił i pomysłów brakuje. Wszyscy liczą, że pojawienie się Magdy Gessler zmieni rzeczywistość na lepszą. Tym razem rewolucję trzeba będzie przeprowadzić nie tylko na poziomie kuchni, ale i samego życia rodziny.
"Kuchenne Rewolucje" już dziś o 21.30
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej