Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejIstnieje wiele szkół przyrządzania ogórków, jednak sekret ich najlepszego smaku znają jedynie nieliczni.
Tkwi on w starannie opracowanej recepturze opartej na świeżych ogórkach oraz odpowiednio dobranych proporcjach przypraw. W zależności od tego jakie ogórki preferujemy, konserwowe, kwaszone czy małosolne, warto skorzystać z mieszanki do ogórków Prymat. Przygotowana przez nas receptura pomoże w łatwy sposób uzyskać smakowite ogórki.
Już jedno opakowanie wystarczy na około 6 litrowych słoików. Mieszanka do ogórków nada się również do innych kiszonek, które możemy przygotować w sezonie. Poznaj naszą recepturę bez substancji konserwujących, glutaminianu sodu oraz barwników i ciesz się wyśmienitym smakiem kiszonek.
>> Najlepsze przepisy na ogórki kiszone, małosolne i konserwowe <<
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej