Michel Moran wraca w XIX edycji “Doradcy Smaku”!
Już 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcejDo tej pory Prymat regularnie gościł w kąciku kulinarnym „Dzień Dobry TVN", natomiast w „Kuchennych rewolucjach" Prymat występuje w roli głównego i wyłącznego partnera tego programu telewizyjnego.
Program ma swój pierwowzór w brytyjskiej wersji „Kitchen Nightmares" z Gordonem Ramseyem. Ekspert - menadżer, znawca kuchni, twórca wielu świetnie prosperujących restauracji - pomaga restauratorom w rozwiązaniu ich problemów, a nawet ratuje ich restauracje przed upadkiem. W polskiej wersji tego uznanego formatu prowadzącą jest Magda Gessler. Znana restauratorka, właścicielka m. in. restauracji „U Fukiera", a do tego ciekawa osobowość i celebrytka obracająca się w świecie mediów pomaga restauratorom z całej Polski. Przygląda się funkcjonowaniu lokalu, zagląda na zaplecze, analizuje pracę szefa kuchni, ocenia i inspiruje go (a jak trzeba to i krytykuje), dokładnie analizuje menu, rozmawia z klientami i personelem. Wskazuje problem i próbuje go rozwiązać z właścicielem lokalu.
Udział w programie gwarantuje właścicielowi restauracji zdobycie dodatkowych i cennych informacji o prowadzeniu restauracji, poznanie problemów występujących w lokalu, a przede wszystkim możliwość zaistnienia i zaprezentowania restauracji na antenie TVN.
Program już po pierwszym odcinku cieszy się ogromną popularnością i dużą widownią. To doskonała okazja, aby gościć w domach milionów Polaków w każde sobotnie popołudnie.
Serdecznie zapraszamy do oglądania „Kuchennych rewolucji"!
Już 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcejFestiwal Śląskie Smaki to coroczna impreza kulinarna, której celem jest promowanie kuchni śląskiej. W 2023 miała miejsce jego 17. edycja i odbyła się w Jastrzębiu Zdroju, rodzimym mieście Prymatu.
czytaj więcejLato to czas zbiorów ogórków oraz przygotowywanie słoiczków z pysznymi przetworami. Poznaj najlepsze przepisy na ogórki kiszone, konserwowe i małosolne oraz przyprawy, które zagwarantują Ci sukces.
czytaj więcej