Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejZbliżający się weekend zapowiada się bardzo atrakcyjnie. 24 czerwca zapraszamy do Torunia na Piknik Rodzinny „W kręgu żywiołów, czyli urodziny miasta Torunia”. Nie zabraknie na nim również firmy Prymat. Jak zawsze przygotowaliśmy mnóstwo atrakcji. Jedną z nich niewątpliwie będzie możliwość skosztowania grillowych przysmaków przygotowanych przez samego Roberta Sowę. Pyszności powstały na bazie produktów Eisberg, przypraw Prymat i dodatków marki Smak.
W trakcie pikniku będzie można odwiedzić także namiot Prymatu, w którym czekają kolejne atrakcje. W namiocie do zdobycia będą porady przydatne w sezonie grillowym, przygotowane przez Prymat i Eisberg. Każdy chętny będzie mógł zabrać ze sobą książeczkę z inspirującymi przepisami na udanego grilla. Dzięki nim przygotujecie całe przyjęcie – począwszy od przekąsek, poprzez różnorodne mięsa aż po sałatki.
Dodatkowo będzie można zdobyć atrakcyjne nagrody. Kręcąc naszym Kołem Fortuny wygracie przyprawy Prymat, gadżety Eisberg oraz akcesoria przydatne w każdej kuchni.
Inne atrakcje
W Toruniu czekają nie tylko kulinarne atrakcje, bowiem impreza ma bardzo bogaty i interesujący program. Przygotowano rejs żaglówkami, spektakl „Robinson Crusoe” na Scenie na Wiśle, Festiwal Teatrów Ulicznych oraz koncert Czesława Mozila!
Zapraszamy!
24 czerwca, Błonia Nadwiślańskie
Start godz. 15:00.
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej