Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejRodzinny biznes, w którym brak pomysłu na prowadzenie przyhotelowej restauracji. Do tego konflikt na linii ojciec – syn, który odbija się na prowadzeniu restauracji. To oznacza tylko jedno – na pomoc muszą przyjechać Kuchenne rewolucje.
Nad jeziorem w Olsztynie stoi hotel z basenem i restauracją o nazwie „Pirat”. To rodzinny biznes, który przeszedł z ojca Jana na syna Andrzeja. Restauracja swoje lata świetności ma już dawno za sobą. W środku panuje wystrój z lat dziewięćdziesiątych, a karta menu zapełniona jest pozycjami z tamtych lat – czas się zatrzymał w tym miejscu. Można tu zamówić między innymi placek po piracku i golonkę… Nic więc dziwnego, że zagląda tutaj coraz mniej gości. Jeśli ktoś mógłby uratować to miejsce przed zamknięciem to tylko prowadząca program Kuchenne rewolucje. Czy syn będzie mógł w końcu usamodzielnić się i zarządzać „Piratem” bez ojca? Czy restauracja przejdzie pomyślnie rewolucję?
Zapraszamy przed telewizory już dziś o 21.30 w TVN.
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej