Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejRodzinny biznes, w którym brak pomysłu na prowadzenie przyhotelowej restauracji. Do tego konflikt na linii ojciec – syn, który odbija się na prowadzeniu restauracji. To oznacza tylko jedno – na pomoc muszą przyjechać Kuchenne rewolucje.
Nad jeziorem w Olsztynie stoi hotel z basenem i restauracją o nazwie „Pirat”. To rodzinny biznes, który przeszedł z ojca Jana na syna Andrzeja. Restauracja swoje lata świetności ma już dawno za sobą. W środku panuje wystrój z lat dziewięćdziesiątych, a karta menu zapełniona jest pozycjami z tamtych lat – czas się zatrzymał w tym miejscu. Można tu zamówić między innymi placek po piracku i golonkę… Nic więc dziwnego, że zagląda tutaj coraz mniej gości. Jeśli ktoś mógłby uratować to miejsce przed zamknięciem to tylko prowadząca program Kuchenne rewolucje. Czy syn będzie mógł w końcu usamodzielnić się i zarządzać „Piratem” bez ojca? Czy restauracja przejdzie pomyślnie rewolucję?
Zapraszamy przed telewizory już dziś o 21.30 w TVN.
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej