Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejJeśli lubicie jeśli w sałatce coś Wam chrupie, to ta sałatka jest zdecydowanie dla Was! Chrupiący seler i kalarepka z rukolą, połączone ze słodkimi rodzynkami i smażonymi jabłkami w cynamonie. Proste, a tak nietypowe połączenie, które koniecznie musicie wypróbować.
Przygotowując taką sałatkę najlepiej zacząć od sosu, tak by składniki miały czas się połączyć ze sobą, w czasie gdy przygotowujemy resztę potrawy. Nasi użytkownicy uwielbiają sałatki, dlatego też Robert Sowa otrzymał pytanie od jednego z nich: "Jaki sos najbardziej pasuje do sałatek, w których jest dużo sałatek, m.in. sałata, ser i owoce?". Robert Sowa zarekomendował sos na bazie oliwy z oliwek i wody do sałatki opartej na serze pleśniowym, rukoli i gruszce. Zauważył jednak, że sos jogurtowo-majonezowy będzie pasował do sałatek np. z ziemniakami, serem, burakami i śledziem.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej