Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejLekka i emanująca zdrowymi smakami sałatka to dzisiejsza propozycja dla Was wprost od Roberta Sowy. Jest w niej wszystko, co z jednej strony nasyci żołądki, a z drugiej zapewni solidną porcję witamin i naprawdę wartościowego pożywienia. Kasza, buraki i zielone warzywa – to się nazywa mistrzowski obiad!
Zapieczone buraki zatrzymają w swoim wnętrzu cały smak i maksimum zdrowia. Kolejnym elementem wpływającym na złożoność kompozycji smakowej są podsmażone na patelni orzechy włoskie wraz z żurawiną. Kozi ser, w tym przypadku puszysty i kremowy, doda aksamitnego wydźwięku, a także słono-wędzonego aromatu. Porcja zielonych warzyw – szpinaku oraz bazylii – to kolor i świeżość. Czego brakuje? Oczywiście idealnie skomponowanego dressingu, który połączy wszystkie smaki i stworzy z nich kompletną i bardzo konkretną propozycję. Przepis na pyszną sałatkę poniżej Gorąco polecam!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej