Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejTen program to zupełna nowość zarówno dla marki Prymat, jak i POLSATU, który do tej pory nie miał w swojej ramówce tego typu formatu, a kulinaria są przecież nadal na topie. Choć formuła, jak i sam prowadzący są znane, to będzie to coś zupełnie nowego.
Apetyczne zbliżenia oraz dynamiczne i ciekawe ujęcia sprawią, że będzie nowocześnie, jeszcze smaczniej, a do tego inspirująco! To także doskonała okazja, aby dotrzeć do nowej grupy widzów, tym bardziej, że nasz program pojawi się w atrakcyjnym czasie antenowym tuż przed serialem "Pierwsza miłość" o godz. 17:55.
W programie przyrządzane będą przede wszystkim dania kuchni polskiej, niejednokrotnie zaprezentowane w nowatorskim wydaniu, z łatwo dostępnych składników. Pojawią się między innymi przepisy na pieczone gołąbki z kaszą pęczak czy zupę krem z pieczonej pietruszki z jabłkiem. Nie zabraknie kulinarnych niespodzianek.
Przy okazji Robert Sowa pokaże, jak w prosty sposób zmodyfikować znane i lubiane przepisy. Odpowie też na pytania widzów, podzieli się przydatnymi poradami, zwróci uwagę na ciekawe triki i kulinarne patenty oraz zdradzi, jak przyprawiać, aby zawsze było smacznie i aromatycznie.
Emisja od 29 lutego, - od poniedziałku do piątku - godz. 17:55, POLSAT.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej