Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejWierzymy, że włoskie, świeże smaki dzięki przepisowi od Roberta Sowy trafią dzisiaj na polskie stoły. Bohaterką jest pizza ze starannie dobranymi dodatkami – papryką, pieczarkami, salami oraz lekko pikantnym i podkręcającym smak serem pleśniowym typu blue. Pizzy nie warto zamawiać do domu – pizzę koniecznie wypiekajmy w domu sami!
Masa radości dla podniebienia to kosztowanie włoskich smaków – soczystych i intensywnych podanych na gorącym chrupiącym cieście delikatnie doprawionym białym pieprzem. Na każdej domowej pizzy po wyjęciu jej z gorącego piekarnika powinna wylądować zwiewna i lekka zielona sałatka. My proponujemy, aby znalazły się w niej: rukola, suszone pomidory, kapary oraz prażone orzeszki piniowe.
Lubicie grube, a może cienkie ciasto? Wszystko zależy od tego, jak cienko je rozwałkujecie.
Jeszcze jedna porada? Pizzę pieczcie w naprawdę wysokiej temperaturze!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej