Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejWierzymy, że włoskie, świeże smaki dzięki przepisowi od Roberta Sowy trafią dzisiaj na polskie stoły. Bohaterką jest pizza ze starannie dobranymi dodatkami – papryką, pieczarkami, salami oraz lekko pikantnym i podkręcającym smak serem pleśniowym typu blue. Pizzy nie warto zamawiać do domu – pizzę koniecznie wypiekajmy w domu sami!
Masa radości dla podniebienia to kosztowanie włoskich smaków – soczystych i intensywnych podanych na gorącym chrupiącym cieście delikatnie doprawionym białym pieprzem. Na każdej domowej pizzy po wyjęciu jej z gorącego piekarnika powinna wylądować zwiewna i lekka zielona sałatka. My proponujemy, aby znalazły się w niej: rukola, suszone pomidory, kapary oraz prażone orzeszki piniowe.
Lubicie grube, a może cienkie ciasto? Wszystko zależy od tego, jak cienko je rozwałkujecie.
Jeszcze jedna porada? Pizzę pieczcie w naprawdę wysokiej temperaturze!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej