Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW dzisiejszym odcinku coś dla facetów - piersi z kurczaka faszerowane na słodko-słono w miodowej marynacie. Miód lekko skarmelizuje się podczas pieczenia, natomiast musztarda wzmocni smak marynaty.
Od zawsze problemem przy faszerowaniu było rozpadające się mięso. Rozcięte piersi z kurczaka spięte wykałaczką nie pomagały w rozwiązaniu problemu. O takie idealne rozwiązanie zapytała jedna z użytkowniczek naszego serwisu. Sprawdźcie, jakim sekretem na rozpadające się mięso przy faszerowaniu podzielił się z nią Robert Sowa.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej