Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW dzisiejszym odcinku coś dla facetów - piersi z kurczaka faszerowane na słodko-słono w miodowej marynacie. Miód lekko skarmelizuje się podczas pieczenia, natomiast musztarda wzmocni smak marynaty.
Od zawsze problemem przy faszerowaniu było rozpadające się mięso. Rozcięte piersi z kurczaka spięte wykałaczką nie pomagały w rozwiązaniu problemu. O takie idealne rozwiązanie zapytała jedna z użytkowniczek naszego serwisu. Sprawdźcie, jakim sekretem na rozpadające się mięso przy faszerowaniu podzielił się z nią Robert Sowa.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej