Rusza loteria Prymat “Wygrywaj Smaczniej”! Poznaj zasady, nagrody i wszystkie ważne informacje
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejDobiegają końca święta, w trakcie których na stołach zdecydowany prym wiodą potrawy na bazie jaj. Zapewne w Waszej lodówce zostało jeszcze trochę jaj na twardo, które można wykorzystać do przyrządzenia pasty jajecznej. Będzie ona doskonałą propozycją na odżywcze, pełne smaku śniadanie bądź kolację nie tylko od święta.
Pastę jajeczną przygotujemy na dwa sposoby. Jeden zadowoli zwolenników łagodnych potraw, a drugi tych, którzy lubią dania o pikantnym charakterze. W obu znajdzie się moc esencjonalnych smaków oraz przyprawy gwarantujące efekt idealnego doprawienia. Przepis jest bardzo szybki i łatwy. W tym samym – bardzo krótkim czasie – przygotujemy dwie pasty. Podajmy je do ulubionego rodzaju pieczywa.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejZobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcej