Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejKrólewskie śniadanie po francusku czy wykwintna przystawka na kolację? Karmelizowane figi w miodzie i winie, przełamane słonym smakiem sera koziego na chrupiącej grzance to idealne rozpoczęcie dnia. Danie jest nieskomplikowane, a zarazem intrygujące.
Nie tylko z tego powodu warto je spróbować. Figi są skarbnicą wartości odżywczych. Zawierają wiele witamin, a także wapń i magnez. Można z nich przygotować zarówno dżemy, jak i kompoty, dobre są duszone w winie. Właśnie dlatego Robert Sowa jako dodatek do grzanek z serem proponuje te duszone w czerwonym winie.
Naszą użytkowniczkę zainteresowało z kolei jakie wino będzie najlepsze do potraw bezmięsnych. Robert Sowa zarekomendował lekkie, białe wytrawne wino. Koniecznie wypróbujcie!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej