Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejKasia i Grzegorz to młoda para, która prowadzi w Jaśle hotel. Od jakiegoś czasu w hotelu funkcjonuje również restauracja, do której jednak mało kto zagląda. „Perła” – bo tak nazywa się lokal - to miejsce, gdzie z pewnością nie można zjeść smacznie… W dzisiejszej historii nie zabraknie krnąbrnych kucharzy i dużych zmian. Wspólnie z Magdą Gessler poszukamy lokalnych smakołyków, którymi wypełnić będzie można „Perłową” kartę dań.
Więcej na stronie www.DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej