Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejWreszcie nadeszła długo wyczekiwana wiosna, a wraz z nią nowe, świeże i zielone! Chcieliśmy się podzielić naszą radością i zupełnie nowymi przepisami. Prezentujemy najnowszy numer e-magazynu kulinarnego „Doradca Smaku”, który w całości poświęcony jest sezonowym przysmakom Wielkanocy i wiosny. Zapraszamy do pobierania!
Tradycyjne wielkanocne potrawy w nowoczesnej odsłonie oraz świeże i zielone warzywa to motywy, które zdominowały to wydanie. W numerze przygotowaliśmy:
- Przepisy na inspirujące dania Wielkanocne,
- Przepisy na słodkie i udane wypieki,
- Wywiad z Robertem Sową,
- Przepisy Użytkowników serwisu Doradcasmaku.pl na lekkie sałatki i zielone zupy,
- „Nożem i widelcem, czyli kulinarne podboje mojego męża” – w którym nasza bohaterka opowiada, jak Jej mężczyzna na wiosnę zapałał miłością do gotowania.
Zapraszamy do smacznej i inspirującej lektury TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej