Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejWreszcie nadeszła długo wyczekiwana wiosna, a wraz z nią nowe, świeże i zielone! Chcieliśmy się podzielić naszą radością i zupełnie nowymi przepisami. Prezentujemy najnowszy numer e-magazynu kulinarnego „Doradca Smaku”, który w całości poświęcony jest sezonowym przysmakom Wielkanocy i wiosny. Zapraszamy do pobierania!
Tradycyjne wielkanocne potrawy w nowoczesnej odsłonie oraz świeże i zielone warzywa to motywy, które zdominowały to wydanie. W numerze przygotowaliśmy:
- Przepisy na inspirujące dania Wielkanocne,
- Przepisy na słodkie i udane wypieki,
- Wywiad z Robertem Sową,
- Przepisy Użytkowników serwisu Doradcasmaku.pl na lekkie sałatki i zielone zupy,
- „Nożem i widelcem, czyli kulinarne podboje mojego męża” – w którym nasza bohaterka opowiada, jak Jej mężczyzna na wiosnę zapałał miłością do gotowania.
Zapraszamy do smacznej i inspirującej lektury TUTAJ.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej