Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejRestauracja Gęsia szyja chyli się ku upadkowi. Właściciel próbuje wszystkich możliwych sposobów, by nie dopuścić do jej zamknięcia. Potrzebna jest tu pomoc Kuchennych Rewolucji, by odmienić los właściciela i jego restauracji.
W starej części Chełma, znajduje się restauracja Gęsia szyja. Początki były dobre, restauracja miała licznych klientów, ale ostatnio zrobiło się pusto, a zapach jedzenia zniknął. Paweł - właściciel pracuje bardzo ciężko po kilkanaście godzin dziennie, aby utrzymać Gęsią szyję. Niestety jego wysiłki idą na marne, bo jedynymi gośćmi są tutaj piwosze pojawiający się w weekendy. Pomimo liczny prób ściągnięcia klientów sytuacja się nie poprawia. Paweł zaczyna już nawet wyprzedawać wartościowe przedmioty. Restauracja chyli się ku upadkowi... chyba, że zjawi się znana restauratorka.
Kuchenne rewolucje już dziś o 21:30 w TVN.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej