Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejDo „Viki Lektiko” przyjechała Magda Gessler, która doskonale wie, że aby prowadzić restaurację trzeba mieć nie tylko umiejętności kulinarne, ale i fantazję. O tym, że tego ostatniego zabrakło w elbląskiej restauracji przekonamy się w dzisiejszym odcinku Kuchennych rewolucji.
Grecka – przynajmniej z nazwy – restauracja „Viki Lektiko” mieści się na elbląskiej starówce. Prowadzi ją pan Jakub, człowiek, który od kilkunastu lat zajmuje się branżą gastronomiczną. Zaczynał jako kelner, później jako kucharz i menadżer, by w końcu otworzyć swój własny lokal. Z tak dużym doświadczeniem restauracja powinna chodzić jak w zegarku. Niestety zamiast tego w restauracji panuje – delikatnie mówiąc – nieporządek i to zarówno w kuchni jak i wśród personelu.
Więcej szczegółów na www.DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej