Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejW Warszawie na Mokotowie od wielu lat mieści się maleńska gruzińska restauracja "Tibilisi". Prowadziła ją Gruzinka, pani Zina, której kuchnia sprawiła, że miejsce było popularne na kulinarnej mapie Warszawy. W tej chwili restauracją zajmują się 3 córki pani Ziny, ale nie są w stanie poświęcić się do końca restauracji, gdyż każda z nich ma swoje obowiązki.
Goście szybko zauważyli zmianę i brak zaangażowania po stronie właścicielek. W restauracji zaczęło brakować wszystkiego, na forach internetowych zaczęłypojawiać się niepochlebne opinie o tym, że większość dań jest niedostępna w karcie. Według internautów czas oczekiwania na jedzenie jest za długi, a lokal otwiera się o różnych porach.
Pełna do tej pory restauracja świeci pusktami, a siostry nie potrafią tego zmienić. Postanawiają zgłosić się z prośbą o pomoc do znanej restauratorki!
"Kuchenne rewolucje" w czwartki o godzinie 21.30 w TVN
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej