Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejRestauracja wybudowana na ruinach XIII-wiecznego Zamku Krzyżackiego w samym sercu Torunia ze wspaniałym widokiem na Wisłę to miejsce na złoty interes. Jednak ten lokal nie przynosi żadnych zysków - w środku pusto, choć na około mnóstwo turystów.
W latach 60. „Zamkowa" była królową nocy, klubem dancingowym, jednak żadne zmiany wprowadzone prze właścicieli nie przegoniły duchów przeszłości, tym bardziej zapachów. „Kuchenne rewolucje" objęły zarówno menu, jak i wygląd sali. Magda Gessler podjęła też batalię o zmianę sposobu myślenia właścicieli. Basia i Henryk z córką zaprosili Magdę Gaessler, żeby im pomogła. Jednak żadne zmiany proponowane przez prowadzącą nie spotykały się ze zrozumieniem. Czy to rokuje dobrze?
Warto obejrzeć ten odcinek na VoD.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej