Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTego jeszcze w Kuchennych Rewolucjach nie było! Magda Gessler podczas swojej pierwszej wizyty w restauracji nie została obsłużona, a co gorsza - zauważona.
Jednak pani Magda dała drugą szansę „Tabunowi". „Tabun" to restauracja, a także agroturystyka i klub jeździecki położone w niezwykle malowniczej okolicy nieopodal Gdańska. Jednak piękne otoczenie i młoda dynamiczna właścicielka to nie wszystko, aby osiągnąć sukces w tej branży.
Gwarancją sukcesu jak zawsze okazuje się dobra kuchnia, współpraca całej ekipy, i nastawianie właściciela. Jednak pani Agata, młoda właścicielka choć początków stawiała opór, to szybko zrozumiała, że niczego dobrego z tego nie będzie, jeśli nie pozwoli na zmiany.
Fragmenty odcinka można zobaczyć na stronie kuchennerewolucje.tvn.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej