Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejRestauracja, w której nic do siebie nie pasuje od wystroju, przez nazwę na daniach kończąc. Jak uporządkować ten chaos? Z pomocą przyjadą Kuchenne rewolucje i to już dziś o 21.30.
Właściciele zainwestowali bardzo dużo pieniędzy, żeby mógł powstać „Stary browar” – restauracja mieszcząca się w wiekowej świdnickiej kamienicy. W jej murach niegdyś mieścił się rzeczywisty browar, który funkcjonował tam przez ponad 50 lat. I wszystko było by dobrze, gdyby właściciele pozostali konsekwentni… Niestety zabrakło jej nie tylko w wystroju, który przypomina sielankowy krajobraz z białymi rustykalnymi krzesłami oraz delikatnymi kwiatkami w wazonikach, ale i w kuchni, która też jest zupełnie z innej bajki. Szefuje jej Włoch serwujący oczywiście dania włoskie, a wtóruje mu z kolei Polak, który stara się czasem przemycać coś od siebie, jak chociażby policzki wołowe, które ostatnio również można zamówić w „Starym browarze”. Tak duże rozbieżności muszą rzutować na całokształt. Efekt? Brak gości. Nadzieja jednak umiera ostatnia, dlatego z pomocą na horyzoncie pojawią się "Kuchenne rewolucje".
Więcej na >>DoradcaSmaku.pl<<
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej