Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejMiało być pięknie. Klimatyczna restauracja, smaczne menu, pełno gości. Jednym słowem sukces. I spełnienie marzeń. I... klops! Nie na talerzu bynajmniej. Okazuje się, że oszczędności życia mogą przepaść raz na zawsze. Właścicielom restauracji potrzebna jest natychmiastowa pomoc - symbol sukcesu w tej branży - Magda Gessler. Czy udało się jej w zaledwie przez cztery dni wyciągnąć upadający lokal z tarapatów? Warto oglądać „Kuchenne rewolucje" w soboty o 18.00 lub na VOD.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej