Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW Pile od 8 lat znajduje się pizzeria, w której nic się nie zmienia - ani wystrój, ani menu, ani danie dnia. Z dnia na dzień jest coraz gorzej, a właścicielka, która boryka się z problemami osobistymi nie ma już siły na to by walczyć o restaurację.
W takiej sytuacji pomóc może tylko znana restauratorka. Zmierzyć się będzie musiała z brakiem wiedzy właścicielki, a także jej charakterem. Co może zaskoczyć? Spaghetti bolognese w najróżniejszych konfiguracjach, czy miękka pizza. Jak sprawdzą się Kuchenne Rewolucje? Już w czwartek o godz. 21.30 w TVN
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej