Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejŻeby przyciągnąć kogokolwiek, szef wprowadził samoobsługę. W tym lokalu nie ma karty, a dania wydawane są z denarów w ladzie chłodniczej. Galeria to taka stołówka pracownicza, ale w lepszym stylu.
Nowoczesne wnętrze, super wyposażona kuchnia oraz dobre warunki do pracy. To wszystko ani nie przyciąga gości, ani nie przyczynia się do zadowolenia pracowników tej restauracji. Personel uważa, że ich szef na niczym się nie zna, niepotrzebnie patrzy im na ręce i się wtrąca. Dostał restaurację w prezencie od rodziców i nie ma w nim pasji i zaangażowania.
I właśnie tę pasję musi rozbudzić Magda Gessler. Będzie to jednak trudne zadanie. Zanim znana restauratorka rozpocznie rewolucję kuchenną, będzie musiała przeprowadzić rewaluację rodzinną i sercową.
Zapowiedź odcinka znajdziecie TUTAJ
Informacje pochodzą ze strony: www.tvnplayer.pl. Możecie tam obejrzeć poprzednie odcinki programu.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej