Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW Elblągu 23 letnia Patrycja postanowiła spełnić marzenie i została właścicielką pięknej restauracji "Figaro" w zabytkowym budynku, gdzie do tej pory pracowała jako kelnerka. Z dnia na dzień została szefową swoich dotychczasowych kolegów i koleżanek z pracy, przejmując zarazem zarządzanie restauracją.
Patrycja nie ma jednak doświadczenia w prowadzeniu firmy, dlatego też restauracja co miesiąc przynosi straty, a z pracownikami pogłębiają się powstałe konflikty. Co więcej, budynek w którym znajduje się "Figaro" nie ma najlepszej opinii - miejscowi uważają, że miejsce jest przeklęte i nawiedzone. Właścicielka restauracji wie, że pomóc jej może jedynie Magda Gessler.
"Kuchenne rewolucje" dziś o 21.30 w TVN.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej