Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW Elblągu 23 letnia Patrycja postanowiła spełnić marzenie i została właścicielką pięknej restauracji "Figaro" w zabytkowym budynku, gdzie do tej pory pracowała jako kelnerka. Z dnia na dzień została szefową swoich dotychczasowych kolegów i koleżanek z pracy, przejmując zarazem zarządzanie restauracją.
Patrycja nie ma jednak doświadczenia w prowadzeniu firmy, dlatego też restauracja co miesiąc przynosi straty, a z pracownikami pogłębiają się powstałe konflikty. Co więcej, budynek w którym znajduje się "Figaro" nie ma najlepszej opinii - miejscowi uważają, że miejsce jest przeklęte i nawiedzone. Właścicielka restauracji wie, że pomóc jej może jedynie Magda Gessler.
"Kuchenne rewolucje" dziś o 21.30 w TVN.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej