Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejJak się okazało - niekoniecznie. Wizyta Magdy Gesller odkryła całą brzydką prawdę o tym miejscu. Jedzenie niesmaczne, do tego kucharz bez talentu, i jak by tego było mało - w kuchni brudno. Zabrakło sprawnego zarządzania i wiedzy o gastronomii. Magda Gesller zrobiła, co w jej mocy, aby temu miejsca dodać smaku i ducha. Warzywa przy wejściu z pobliskich upraw, głęboka i ciepła zieleń na ścianach, a przede wszystkim pomoc nowego kucharza i nowe menu odmieniły restaurację w 4 dni. Nawet właściciele, jak się wydawało, zmienili nastawienie. Jednak nie na długo, po powrocie Magdy Gesller po kilku tygodniach okazało się, że niewiele się zmieniło, szczególnie w podejściu restauratorów.
Ani nowy szef kuchni nie został zatrudniony, ani menu nie poszerzyło się o dania Magdy Gesller, a w kuchni jak było brudno tak jest nadal. Magdzie Gesller słów zabrakło.
„Kuchenne rewolucje" mogą zmienić wiele w życiu restauracji. Aby była to zmiana na lepsze wystarczy skorzystać z cennych porad i się do nich zastosować. Czy może być lepsza reklama niż sukces w „Kuchennych rewolucjach"?
Więcej na kuchennerewolucje.tvn.pl/
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej