Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejJak się okazało - niekoniecznie. Wizyta Magdy Gesller odkryła całą brzydką prawdę o tym miejscu. Jedzenie niesmaczne, do tego kucharz bez talentu, i jak by tego było mało - w kuchni brudno. Zabrakło sprawnego zarządzania i wiedzy o gastronomii. Magda Gesller zrobiła, co w jej mocy, aby temu miejsca dodać smaku i ducha. Warzywa przy wejściu z pobliskich upraw, głęboka i ciepła zieleń na ścianach, a przede wszystkim pomoc nowego kucharza i nowe menu odmieniły restaurację w 4 dni. Nawet właściciele, jak się wydawało, zmienili nastawienie. Jednak nie na długo, po powrocie Magdy Gesller po kilku tygodniach okazało się, że niewiele się zmieniło, szczególnie w podejściu restauratorów.
Ani nowy szef kuchni nie został zatrudniony, ani menu nie poszerzyło się o dania Magdy Gesller, a w kuchni jak było brudno tak jest nadal. Magdzie Gesller słów zabrakło.
„Kuchenne rewolucje" mogą zmienić wiele w życiu restauracji. Aby była to zmiana na lepsze wystarczy skorzystać z cennych porad i się do nich zastosować. Czy może być lepsza reklama niż sukces w „Kuchennych rewolucjach"?
Więcej na kuchennerewolucje.tvn.pl/
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej