Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejBolesławiec - miasto znane między innymi z wyrobów ceramicznych, ale również uroczego rynku. W centrum znajduje się zabytkowa kamienica "Pod Złotym Aniołem", a w niej najstarsza restauracja w mieście. Ale restauracja, która swoim gościom serwuje zupę ogórkową z wody i kilku ogórków, a właścicielka nie wie czym jest parmezan i carpaccio.
Od 20 lat restaurację prowadzi pani Basia, a w kuchni urzęduje brat - kucharz amator. Najlepsze czasy restauracji minęły, a teraz lokal przynosi straty. Właścicielce brak pomysłu na zmiany w restauracji. Czy 4 dni wystarczą na rewolucję?
Kuchenne rewolucje w TVN w czwartek o godz. 21.30
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej