Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejNysa i jedna z najstarszych restauracji w mieście – „Bistro pod Aniołami”, które potrzebuje pomocy "Kuchennych rewolucji". Rządy twardej ręki, dyscyplina i jednocześnie brak szacunku do własnych pracowników, nie mówiąc już o dość niesmacznej, tłustej kuchni. Potrzebna jest tu anielska cierpliwość i pomysł na udoskonalenie karty dań.
Od ponad 20 lat „Bistro pod Aniołami” prowadzi pani Genowefa. Jest bardzo surowym pracodawcą, który nieco pogubił się już w zarządzaniu restauracją. Wśród pracowników panuje kwaśna atmosfera i nawet własna córka właścicielki nie jest w stanie pracować w takich warunkach. Wkrótce ma przejąć lokal po pani Genowefie, będzie więc potrzebować pomocy. Jak sprawić, by restauracja przyciągała tłumy wygłodniałych klientów? Czy "Kuchenne rewolucje" pomogą uratować ten lokal przed zapomnieniem?
Więcej na DoradcaSmaku.pl
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej