Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejNysa i jedna z najstarszych restauracji w mieście – „Bistro pod Aniołami”, które potrzebuje pomocy "Kuchennych rewolucji". Rządy twardej ręki, dyscyplina i jednocześnie brak szacunku do własnych pracowników, nie mówiąc już o dość niesmacznej, tłustej kuchni. Potrzebna jest tu anielska cierpliwość i pomysł na udoskonalenie karty dań.
Od ponad 20 lat „Bistro pod Aniołami” prowadzi pani Genowefa. Jest bardzo surowym pracodawcą, który nieco pogubił się już w zarządzaniu restauracją. Wśród pracowników panuje kwaśna atmosfera i nawet własna córka właścicielki nie jest w stanie pracować w takich warunkach. Wkrótce ma przejąć lokal po pani Genowefie, będzie więc potrzebować pomocy. Jak sprawić, by restauracja przyciągała tłumy wygłodniałych klientów? Czy "Kuchenne rewolucje" pomogą uratować ten lokal przed zapomnieniem?
Więcej na DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej