Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejNysa i jedna z najstarszych restauracji w mieście – „Bistro pod Aniołami”, które potrzebuje pomocy "Kuchennych rewolucji". Rządy twardej ręki, dyscyplina i jednocześnie brak szacunku do własnych pracowników, nie mówiąc już o dość niesmacznej, tłustej kuchni. Potrzebna jest tu anielska cierpliwość i pomysł na udoskonalenie karty dań.
Od ponad 20 lat „Bistro pod Aniołami” prowadzi pani Genowefa. Jest bardzo surowym pracodawcą, który nieco pogubił się już w zarządzaniu restauracją. Wśród pracowników panuje kwaśna atmosfera i nawet własna córka właścicielki nie jest w stanie pracować w takich warunkach. Wkrótce ma przejąć lokal po pani Genowefie, będzie więc potrzebować pomocy. Jak sprawić, by restauracja przyciągała tłumy wygłodniałych klientów? Czy "Kuchenne rewolucje" pomogą uratować ten lokal przed zapomnieniem?
Więcej na DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej