Sól peklowa – czym się charakteryzuje?
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcejProgram „Kuchenne rewolucje" po raz pierwszy pojawił się na ekranach telewizorów pięć lat temu. Wówczas nikt jeszcze nie podejrzewał, że stanie się on tak popularnym, a zarazem wzbudzającym wiele emocji programem kulinarnym.
Obecnie pomimo tak długiej obecności na ekranie „Kuchenne rewolucje" nadal cieszą się sympatią widzów, którzy z zainteresowaniem śledzą losy zmagań kolejnych restauratorów. Dzięki „Kuchennym rewolucjom", którym od samego początku towarzyszył Prymat, zmieniło się oblicze polskich restauracji, a w szczególności smak i jakość serwowanego w nich jedzenia. Za każdym razem jednym z najważniejszych aspektów zmian jest zwrócenie uwagi na kulinarną koncepcję oraz smak i aromat potraw.
Zapraszamy do śledzenia kolejnych odcinków nowego sezonu „Kuchennych rewolucji", w którym nie zabraknie jak zawsze emocji oraz oczywiście marki Prymat.
Emisja: czwartek, godz. 21.30 TVN, powtórki - sobota, godz. 18.00.
Więcej o programie "Kuchenne rewolucje" w serwisie DoradcaSmaku.pl
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcej4 marca o godzinie 20:10 na antenie stacji TVN rusza jubileuszowy, XX sezon programu kulinarnego Doradca Smaku. Przez cały czas program jest nieodłącznie związany z marką Prymat.
czytaj więcej