Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcej"Tę burzę loków każdy zna. Na samo wspomnienie tej twarzy jedni dostają gęsiej skórki, inni są od razu ugotowani. Nic nie ujdzie jej uwadze, zajrzy w każdy kąt, powącha, dotknie. Mrożonki wyczuwa na kilometr, a każdą fuszerkę wytknie palcem.
Samolotem, rowerem, a nawet kajakiem to czwarty sezon, kiedy Magda Gessler rusza na ratunek upadającym restauracjom. Od samoobsługowych jadłodajni po ekskluzywne lokale, od węgierskiego czardasza, po amerykańskie country. Pomorze, Kurpie, Podkarpacie Magda Gessler spróbuje wszystkiego od argentyńskich steków po chińskie sajgonki. Przeżyjemy prawdziwy western, pojedynek na żużlowym torze i najazd krasnoludków.
Magda Gessler spędzi w każdej restauracji kilka dni i spróbuje pomóc właścicielom. Najpierw posmakuje potraw, zajrzy do kuchni, garnków, poobserwuje pracę zespołu. Potem zaproponuje zmiany i przystąpi do działania. Na dwa dni zamyka restaurację i wprowadza zmiany. Czwartego wieczoru następuje uroczyste, ponowne otwarcie restauracji, podczas którego sprawdzony zostaje jej nowy image.
Czy zespół będzie się trzymać nowych reguł i wskazówek, które dostał? I najważniejsze czy restauracja wyjdzie na prostą? Magda na pewno to sprawdzi..."
Zapowiedź najbliższego odcinka możecie obejrzeć TUTAJ
Tekst pochodzi z oficjalnej strony programu: www.kuchennerewolucje.tvn.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej