Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcej"Tę burzę loków każdy zna. Na samo wspomnienie tej twarzy jedni dostają gęsiej skórki, inni są od razu ugotowani. Nic nie ujdzie jej uwadze, zajrzy w każdy kąt, powącha, dotknie. Mrożonki wyczuwa na kilometr, a każdą fuszerkę wytknie palcem.
Samolotem, rowerem, a nawet kajakiem to czwarty sezon, kiedy Magda Gessler rusza na ratunek upadającym restauracjom. Od samoobsługowych jadłodajni po ekskluzywne lokale, od węgierskiego czardasza, po amerykańskie country. Pomorze, Kurpie, Podkarpacie Magda Gessler spróbuje wszystkiego od argentyńskich steków po chińskie sajgonki. Przeżyjemy prawdziwy western, pojedynek na żużlowym torze i najazd krasnoludków.
Magda Gessler spędzi w każdej restauracji kilka dni i spróbuje pomóc właścicielom. Najpierw posmakuje potraw, zajrzy do kuchni, garnków, poobserwuje pracę zespołu. Potem zaproponuje zmiany i przystąpi do działania. Na dwa dni zamyka restaurację i wprowadza zmiany. Czwartego wieczoru następuje uroczyste, ponowne otwarcie restauracji, podczas którego sprawdzony zostaje jej nowy image.
Czy zespół będzie się trzymać nowych reguł i wskazówek, które dostał? I najważniejsze czy restauracja wyjdzie na prostą? Magda na pewno to sprawdzi..."
Zapowiedź najbliższego odcinka możecie obejrzeć TUTAJ
Tekst pochodzi z oficjalnej strony programu: www.kuchennerewolucje.tvn.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej