Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejMagda i Krzysiek postanowili spełnić swoje marzenie i założyć lokal gastronomiczny. Stwierdzili, że w Tarnowie brakuje prawdziwych restauracji, więc założyli własną, o zagadkowej nazwie „1,2,3”. Wszystko stąd, że postanowili stworzyć potrójne menu – jedno obejmujące ofertę śniadaniową, drugie – obiadową, a trzecie – serwis wieczorny.
Pomysł może i był trafiony, ale właściciele borykają się z najpoważniejszym z możliwych problemów, a mianowicie – brakiem klientów. Możliwe, że winne jest położenie, lokal mieści się na pierwszym piętrze i nie widać go wystarczająco dobrze z ulicy. Przez to mało kto zagląda do niego w tygodniu. Gdyby nie catering i weekendowe dancingi, prawdopodobnie byłoby już po wszystkim.
Cały budynek ma długą historię, teraz znajduje się w nim restauracja bezwzględnie wymagająca rewolucji. Co zrobić, żeby przyciągnąć klientów? Które kwestie wymagają zmiany? I wreszcie – jaką rolę odegra w tym wszystkim niezrównana i wyjątkowa prowadząca? To wszystko już dziś w kolejnym odcinku „Kuchennych Rewolucji” o 21:30 w TVN. Zapraszamy!
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej