Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejDawniej pełna klientów restauracja, dzisiaj świecący pustkami lokal. Co się stało, że sytuacja zmieniła się tak radykalnie? Czy „Kuchenne rewolucje” zaprowadzą tutaj porządek, którego brakuje od dawna? O tym dowiemy się już w kolejnym odcinku!
Mogłoby się wydawać, że Restauracja „U Dunina” nie powinna narzekać na brak klientów. Idealna lokalizacja – w ścisłym centrum Piotrkowa Trybunalskiego i dawniej doskonała renoma lokalu – nie przekłada się jednak na liczbę odwiedzających gości. Wszystko zmieniło się wraz z przejęciem restauracji przez Maję. Dotąd jej teściowie dbali o rozwój oferty lokalu, a ona była jedną z pracownic. Teraz przed nową restauratorką stoi wielkie wyzwanie. Musi dokonać w lokalu reorganizacji, która pozwoli jej przyciągnąć tłumy. I w tym miejscu pojawia się główny problem. Maja nie ma ani ochoty, ani energii na wprowadzanie w restauracji zmian. Brak entuzjazmu i zapału do działania przekłada się na pogarszającą się sytuację lokalu. Zamiast rewolucyjnych zmian w restauracji cały czas króluje standardowe menu i przestarzały wystrój. Jednak brak nowej koncepcji nie jest tutaj jedynym problemem. Maja nie potrafi odnaleźć się w roli właściciela, a sami pracownicy uważają, że brakuje im szefowej, która swoją twardą ręką zaprowadziłaby porządek. Czy słynna restauratorka poradzi sobie z właścicielką, która nie ma pomysłu na siebie i otwarcie przyznaje, że już się wypaliła?
„Kuchenne Rewolucje" na antenie TVN co czwartek o 20.50. Zaraz potem możecie oglądać nowy format "Kuchenne Rewolucje Powroty" na TVNplayer.pl - zobaczcie jak radzą sobie restauracje, które znacie z poprzednich sezonów.
Więcej o programie znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej