Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejGrzegorz wrócił do Polski po piętnastu latach życia we Włoszech. Otworzył w Lublinie własny zakład produkujący sery, w tym mozzarellę. Sukces wytwórni spowodował, że postanowił otworzyć własną pizzerię, inspirowaną praktyką sprzedawania pizzy na wagę, jak jest to popularne we Włoszech.
Niestety nie wiadomo czy pizza, czy nowatorski sposób jej podawania, nie zapewniły sukcesu jak wytwórnia serów. A że dwa biznesy to nie jeden, a sama restauracja okazała się absorbującym przedsięwzięciem, poprosił o pomoc swoją młodszą siostrę, Patrycję, by została menadżerem lokalu. Swoim kucharzom zapewnił szkolenie przez włoskiego kucharza, a do robienia pizzy zatrudnił Włocha. Do karty dołożył makarony. Niestety, pomimo tych starań... Więcej informacji o programie na DoradcaSmaku.pl
"Kuchenne rewolucje" w czwartek o 21.30
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej