Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejGrzegorz wrócił do Polski po piętnastu latach życia we Włoszech. Otworzył w Lublinie własny zakład produkujący sery, w tym mozzarellę. Sukces wytwórni spowodował, że postanowił otworzyć własną pizzerię, inspirowaną praktyką sprzedawania pizzy na wagę, jak jest to popularne we Włoszech.
Niestety nie wiadomo czy pizza, czy nowatorski sposób jej podawania, nie zapewniły sukcesu jak wytwórnia serów. A że dwa biznesy to nie jeden, a sama restauracja okazała się absorbującym przedsięwzięciem, poprosił o pomoc swoją młodszą siostrę, Patrycję, by została menadżerem lokalu. Swoim kucharzom zapewnił szkolenie przez włoskiego kucharza, a do robienia pizzy zatrudnił Włocha. Do karty dołożył makarony. Niestety, pomimo tych starań... Więcej informacji o programie na DoradcaSmaku.pl
"Kuchenne rewolucje" w czwartek o 21.30
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej