Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejDzisiaj drugi w tej serii odcinek „Kuchennych Rewolucji”. Tym razem prowadząca odwiedzi restaurację na przedmieściach śląskiego miasta, Tarnowskie Góry. Założyciele postanowili pójść w regionalną kuchnię i serwują przede wszystkim dania typowo śląskie. Zorientować można się już po samej nazwie lokalu: „Ślonsko gościno”.
Coś jednak idzie nie tak… Problem polega nie tyle na brakach w kuchni czy niedopracowanych daniach, ale raczej na konfliktach w ekipie. Konflikty powstają nie tylko między szefostwem a pracownikami, lecz także tylko między pracownikami. Taka sytuacja bezsprzecznie wymaga interwencji. Czy wyjątkowej prowadzącej uda się zaradzić problemom? Jak będzie próbowała pomóc całej ekipie? Jeśli chcecie się tego dowiedzieć, koniecznie oglądajcie dzisiaj o 21:30 na stacji TVN kolejny odcinek „Kuchennych Rewolucji”!
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej