Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejWydawać by się mogło, że w Krakowie wciąż brakuje restauracji, że tak naprawdę każda otwarta restauracja to gwarancja sukcesu. Być może to zachęciło Alinę, która miała już dosyć prowadzenia firmy produkującej rękodzieło i zdecydowała się otworzyć restaurację.
Zawsze lubiła wydawać dla znajomych przyjęcia, które wyróżniałyby się zarówno oryginalną dekoracją stołu, jak i smacznym jedzeniem. Dlatego jak tylko znalazła w pobliżu plant lokal, postanowiła otworzyć restaurację "Cudawianki". Osobiście stworzyła "wycudowane" menu i oryginalny wystrój lokalu. Włożyła w to wiele serca i starań, ale restauracja okazała się niewypałem. Alina co miesiąc zamartwia się, czy wystarczy pieniędzy na pensje dla pracowników.
Córka cały czas denerwuje się, że mama nie ma głowy do niczego innego, że pochłonięta jest restauracją - jej sprawami i problemami. a co więcej - okazało się, że to nie wielkie plany Aliny, a czarne wizje córki okazały się rzeczywistością. Córka stara się pomóc w restauracji, żeby ograniczyć koszty, ale niewiele zmienia taka pomoc w trudnej sytuacji restauracji.
Zdesperowana właścicielka szuka pomocy u znanej restauratorki.
"Kuchenne rewolucje" już dziś w TVN o 21.30.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej