Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejEntuzjazm i zapał pana Mariusza do otworzenia swojego lokalu gastronomicznego zrodził się w Nowy Rok. Przeszkodą nie okazał się nawet fakt, że w tym celu należy zaciągnąć kredyt. Szybko jednak życie pokazało, że nie był to najlepszy pomysł! Pizzeria tonie w długach, a zły nastrój właściciela z dnia na dzień coraz bardziej się pogłębia.
Marzenie otwarcia pizzerii pana Mariusza przerodziło się w mocne noworoczne postanowienie. Jego zapał i entuzjazm nie stopniały nawet wtedy, gdy do wcielenia w życie swojego spontanicznego pomysłu potrzebne było zaciągnięcie kredytu.
Chociaż plan założenia pizzerii był dobry, a pan Mariusz posiadał doświadczenie gastronomiczne, to szybko życie pokazało, że inaczej jest być właścicielem, a inaczej pracownikiem. Tak więc pierwszy lokal upadł bardzo szybko, ale Pan Mariusz wcale nie strudzony – postanowił otworzyć kolejną pizzerię, tym razem w Brzezinach i zainwestował w nią z ponownie zaciągniętego kredytu.
Czy uda się przyciągnąć klientów do "Pizzerii Kwadrans" i tym samym odbić od finansowego dna? O tym już w czwartek na antenie TVN o 21.30.
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej