Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejGóry i karczma, która pozostawia wiele do życzenia. Ambicje, ogromny wysiłek i niestety marne rezultaty. Tu z pomocą muszą wkroczyć „Kuchenne rewolucje”.
Brenna to malownicze miejsce w górach, które odwiedzają co roku turyści przyjeżdżający odpocząć w tutejszych lasach. W tej niewielkiej miejscowości od lat istnieje pewna karczma. Wcześniej „U kuma” dziś „Karczma górecka”. Jej prowadzenie przeszło z ojca na syna, który z całych sił próbuje zerwać z powszechną złą opinią mieszkańców na temat restauracji. Wraz ze zmianą nazwy zmienił się wystrój, karta oraz kucharz. Filip musi szukać oszczędności – tnąc także budżet na składniki, czemu sprzeciwia się Łukasz (kucharz). Na wszystko jednak powoli nie starcza pieniędzy – co gorsza także na pensje dla pracowników. Czy w takiej sytuacji uda się uratować upadającą karczmę? Gdy zjawią się „Kuchenne rewolucje” wiele się w tym miejscu wydarzy…
Zapraszamy na ZWIASTUN odcinka.
„Kuchenne Rewolucje" na antenie TVN co czwartek o 20.50. Zaraz potem możecie oglądać nowy format "Kuchenne Rewolucje Powroty" na TVNplayer.pl - zobaczcie jak radzą sobie restauracje, które znacie z poprzednich sezonów.
Więcej o programie znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej