Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejGóry i karczma, która pozostawia wiele do życzenia. Ambicje, ogromny wysiłek i niestety marne rezultaty. Tu z pomocą muszą wkroczyć „Kuchenne rewolucje”.
Brenna to malownicze miejsce w górach, które odwiedzają co roku turyści przyjeżdżający odpocząć w tutejszych lasach. W tej niewielkiej miejscowości od lat istnieje pewna karczma. Wcześniej „U kuma” dziś „Karczma górecka”. Jej prowadzenie przeszło z ojca na syna, który z całych sił próbuje zerwać z powszechną złą opinią mieszkańców na temat restauracji. Wraz ze zmianą nazwy zmienił się wystrój, karta oraz kucharz. Filip musi szukać oszczędności – tnąc także budżet na składniki, czemu sprzeciwia się Łukasz (kucharz). Na wszystko jednak powoli nie starcza pieniędzy – co gorsza także na pensje dla pracowników. Czy w takiej sytuacji uda się uratować upadającą karczmę? Gdy zjawią się „Kuchenne rewolucje” wiele się w tym miejscu wydarzy…
Zapraszamy na ZWIASTUN odcinka.
„Kuchenne Rewolucje" na antenie TVN co czwartek o 20.50. Zaraz potem możecie oglądać nowy format "Kuchenne Rewolucje Powroty" na TVNplayer.pl - zobaczcie jak radzą sobie restauracje, które znacie z poprzednich sezonów.
Więcej o programie znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej